Cübbeli Hoca'dan Egemen Bağış tepkisi!

Cübbeli Ahmet Hocaefendi, 'Bu Bakara, iyi makara' dediği belirtilen AKP'li Egemen Bağış ile diyaloğunu ve ilişkisini, hiçbir şey olmamış gibi, sürdürenlere tepki gösterdi.
Cübbeli Hoca'dan Egemen Bağış tepkisi!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜMSİAD Genel Kurulu'ndaki konuşmasının ardından fotoğraf çekimi için sahneye Egemen Bağış'ı da çağırtmıştı. Cübbeli Ahmet Hocaefendi, AKP'li Bağış'ın "Bu Bakara, iyi makara" söylemini hatırlatarak, "Bakara suresine 'makara' diyen bir insanın suratına bakabilir miyim acaba? Güleç yüzle bakabilir miyim ve onunla oturabilir miyim acaba? Niye, ben böyle oluyorum da sen böyle olmuyorsun arkadaş, ne farkımız var ben de Müslümanım, sen de Müslümansın? Niye fark ediyoruz biz ya!" dedi. 

ACABA BANA NE TEKLİF ETSELER, NE ŞANTAJ YAPSALAR...

Cübbeli Ahmet Hocaefendi, "Adam, Kur'an-ın Bakara suresine 'makara' dedi; hala adamla oturanlar, kalkanlar var; hala adamla muhabbet edenler, yüzüne gülenler var. Allah, beni muhafaza eylesin, yani samimi söylüyorum, dünya bir araya gelse, acaba bana ne teklif etseler, ne şantaj yapsalar -Allah, büyük konuşmaktan muhafaza eylesin- yani bakara suresine 'makara' diyen bir insanın suratına bakabilir miyim acaba? Güleç yüzle bakabilir miyim ve onunla oturabilir miyim acaba?" şeklinde konuştu.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü