Erdoğan'ın mitingi için Avrupa Kupası ertelendi!

Triatlon İstanbul 2014 Avrupa Kupası'nın 3 Ağustos Pazartesi günü Kartal Dragos Sahili'nde gerçekleşmesi planlanan müsabaka bir gün sonraya ertelendi.
Erdoğan'ın mitingi için Avrupa Kupası ertelendi!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2020-08-23 18:59:14    

Yarışları ertelenme sebebi olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçim propagandaları kapsamında Maltepe'de yapacağı miting gerekçe olarak gösterildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Triatlon Federasyonu'na gönderilen '31 Temmuz 2014' tarihli yazıda Triatlon İstanbul 2014 Avrupa Kupası müsabakalarının gerçekleşeceği güzergahta, aynı tarihte Başbakan Erdoğan'ın miting yapacağı belirtilerek müsabakaların 4 Ağustos'a ertelenmesi istendi. Müsabakalardan sadece 4 gün önce gönderilen bu yazı büyük tepkiye yol açarken, yarış için yapılan planlamalar sil baştan değiştirildi. Yapılan değişiklikler Türkiye Triatlon Federasyonu'nun resmi sitesi aracılığıyla duyuruldu.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü adına İl Müdür Vekili Sıtkı Demir'in Triatlon Federasyonu'na gönderdiği 31 Temmuz 2014 tarihli yazıda şöyle denildi: 'Başkanlığınızın 2014 faaliyet programında yer alan ve 03 Ağustos 2014 tarihinde İlimizde yapılması planlanan ETU Triatlon Avrupa Kupası yarışlarının yapılacağı güzergahta, aynı tarihte Sayın Başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın mitinginin yapılacağından trafikte aksamalar yaşanması İl Emniyet Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler neticesinde Müdürlüğümüze bildirilmiştir. Bu nedenle müsabakaların aynı güzergahta 04 Ağustos 2014 tarihinde organize edilmesi gerekmektedir. Bilgilerinize arz ederim
 

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü