GELECEK PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SELÇUK ÖZDAĞ'A SALDIRI

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a evinin önünde saldırı düzenlendi.
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a saldırı
2021-01-15 14:14:59   Güncelleme: 2021-01-15 15:45:28    

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a evinin önünde silahlı ve sopalı saldırı düzenlendi. Özdağ'ın hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi.

Gelecek Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a yapılan saldırının ardından Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu'na saldırı düzenlendi.

Saldırının Uğuroğlu'nun evinin önünde gerçekleştiği öğrenildi.

Özdağ, saldırıyı SÖZCÜ’ye anlatarak, şunları söyledi:

'Cuma namazına gidiyordum. Kapıdan çıkarken soluma baktım, bir erkek var. Şahıs telefonla görüşüyor. Anladım işi. Arabaya yürüdüm. Şoförüm arabadaydı. Kar yağıyordu. Arkamdan iki kişi bacaklarıma sopayla vurdu düşeyim diye, düşmedim. Döndüm. Biri kafama vurdu sopayla. Boğuşmaya başladık. Onlar sopalarla vuruyor, ben yumruklarla… Beş kişiydiler. İkisi sopalarla vururken, biri silah tutuyordu. Silah çekersem belki ateş edecekti. Ben silahlı değildim, silahım arabadaydı. Sonra biri daha silah çekti. Beşincisi de sopayla kenarda bekliyordu. Kafamdan kanlar akmaya başladı. Yumruklaşmaya başladım iki kişiyle. O sırada sol elim kırılmış. Baktım, gözlerim görmüyor. Yine saldırdılar.'

Araçtan inmesin diye şoförüne de silah doğrultulduğunu kaydeden Özdağ, 'Organize bir hareket. Şoförüm silahla çıkınca kaçtılar. İki el silah sıktı şoför. Çok kan kaybediyordum. Bunların peşinden koşacaktım. Şoför ‘hastaneye gidelim’ dedi' şeklinde konuştu.

Saldırganların genç ve yüzlerinin açık olduğunu kaydeden Özdağ, 'Saldırırken hiçbir şey konuşmadılar. Yalnızca biri diğerine ‘Silah çek’ diye bağırdı' diye ekledi.

Vehaber Menu