Hayvan ezen sapıklara ömür boyu hapis!

12 yaşındaki kızlar dahil çeşitli kadınların büyük köpeklerden farelere kadar, bağlanmış ve çaresiz durumdaki çeşitli hayvanların üzerine bastığı, tepindiği ya da yavaş yavaş ezdiği ve bütün bunların filme alındığı crush videolarını çekenler yakalandı.
Hayvan ezen sapıklara ömür boyu hapis!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    
PETA Asya’nın çabaları sonuç verdi: bu hasta fetiş videoları yapanlar; yavru köpekleri, tavşanları ve diğer hayvanları işkence ederek öldürenler hapse atılıyor.

Yakın zamanlarda bir Filipin Mahkemesi Dorma ve Vicente Ridon’ı çocuk istismarı, hayvan refahı suçları, insan kaçakçılığı, yaban hayatı korumacılığı aleyhine işlenen suçlar sebebiyle ömür boyu hapisle cezalandırdı, ayrıca crush videosu çekmeleri sebebiyle 123,000 avro para cezası verdi.

Bu büyük zafer bir kişinin crush videosuna denk gelip bunu PETA Asya’ya şikayet etmesiyle başladı. PETA Asya yetkililerle işbirliği yaparak Ridon ailesinin nerede yaşadığını öğrendi, sorgulanmasını, ceza almasını ve bu suçlar sebebiyle hapse atılmasını sağladı.

Ridon çifti tarafından çekilen videoda bir köpeğin derisi canlı canlı yüzülüyor, bir başka köpek yakılıyor. Tavşanlar ateşe verilirken ya da kulakları kesilirken çığlıklar atıyor. Bir videoda yavru bir köpek ağzından barsakları dökülene dek ayaklar altında eziliyor. Ridon çiftinin aldığı hapis cezası, crush videosu endüstrisine dahil olan herkese hayvanlara bu şekillerde zarar vermenin çok kötü sonuçları olduğunu hatırlatmak anlamında bir uyarı.

Hayvan Özgürlüğü Çevirileri
Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü