Komünistlerden uzak durun' dediği iddia edilen CHP'li başkandan yalanlama!

Kocaeli'de CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Erinç'in Denizlerin idamlarının yıl dönümünde düzenlenen etkinlikte, dinleyicilere 'komünistlerden uzak durmaları' tavsiyesinde bulunduğu iddia edildi. CHP'li Erinç bu sözleri 'kirli bilgiler' diyerek yalanl
Komünistlerden uzak durun' dediği iddia edilen CHP'li başkandan yalanlama!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Kocaeli'de CHP İl Gençlik Kolları, Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan’ın idamlarının 44'üncü yıl dönümü nedeniyle bir tören düzenledi.

Kocaeli Manşet gazetesindeki habere göre, Sabri Yalım Parkı’nda önceki akşam düzenlenen anma töreninde konuşan CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Örgütü Başkanı Murat Erinç, “Günümüzde tek adamcılık zihniyetinde ve diktatöryel eğilimleri olan şahıs, Denizleri biraz incelese, bu ülkenin geleceği için nasıl bir mücadele verdiğini anlasa, bu kadar acımasız olmazdı. Denizleri ve onların kuşaklarını Atatürkçülerden uzaklaştırmaya çalışan kendine ‘sol’ diyen örgütlere buradan seslenmek istiyorum. Vatan hainleriyle kol kola giden komünistlerden ve tehlikeli oluşumlardan uzak durun" dedi. 

CHP'li Erinç ise bu sözlerini yalanladı. Twitter'dan "Kirli bilgiler" diyerek açıklama yapan Erinç, yarın basın açıklaması yapacağını duyurdu.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü