Metroda kavga ettiği kişi iş görüşmesinde karşısına çıktı!

Londra'da sabah metroda tartıştığı kişinin, iş görüşmesinde kendisiyle mülakat yapan İnsan Kaynakları Müdürü olduğunu fark eden adam şoke oldu.
Metroda kavga ettiği kişi iş görüşmesinde karşısına çıktı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

İş görüşmesine gidecek herkes gibi sabah erkenden uyandı, traşını oldu ve metropoldeki trafiği göz önünde bulundurarak erkenden yollara düştü.

Büyük şehirlerin vazgeçilmez manzaralarından birinin, sıkışık metrolar ve metrolarda edilen kavgalar olduğunu herkes bilir. Yaşamın müthiş bir hızla aktığı şehirlerde, gündelik hayatın stresi herkeste gerginlik yaratır. İşte bu yüzden, her şehirlinin en az bir adet otobüs, metro ya da trafikte ettiği bir kavga vardır.

Ancak herkes bu kavgaların bedelini, ismi açıklanmayan Londralı gibi ödemiyor. Monument istasyonundan kalabalık bir metroya binen adam, hiç tanımadığı biriyle sözlü tartışmaya girdi ve karşı tarafa ağza alınmayacak küfürler etti. Adam iş görüşmesine gittiğinde ise, hiç beklemediği bir manzarayla karşılaştı. Zira görüşme yaptığı İnsan Kaynakları müdürü Matt Buckland, sabah metroda tartıştığı kişiydi.

Yaşanan olay, “Hayat sürprizlerle dolu” deyişini akıllara getirdi. Yaşadığı tatsız sürprizi önce anlamayan metropolün sabırsız yolcusu, İnsan Kaynakları müdürü Matt Buckland’ın kendisini hatırlaması üzerine o anı hatırladı ve işe alınmadı. İK müdürü Matt Buckland, kendisinin işe uygun kişi olmadığını söylerek sabah kendisine küfür eden adamı işe almadı.

Buckland, “Karma-Metroda beni iten ve gidip kendimi becermemi söyleyen adam birkaç saat sonra benimle iş görüşmesine geldi” şeklinde tweet attı

Matt Buckland, pazartesi sabahı metroda yaşanan kavgayı şu sözlerle anlattı: “Monument istasyonunda kapılar açıldı ve bir kadının inmesine müsade etmek için kapı girişinde duruyordum. Kendisi benim kasten kapının girişinde durduğumu zannederek beni önce itti ve ardından bağırmaya başladı.”

Sözlü kavga yaşandıktan sadece birkaç saat sonra, bir yatırım şirketi olan Forward Partners ile görüşmeye gelen adam İnsan Kaynakları Müdürü Matt Buckland ile görüşmeye gelmiş. Buckland’ı önce tanımayan adam, metrodaki tartışmayla ilgili kendisine yöneltilen birkaç soru üzerine durumu farketmiş.

Durumu farketmesi üzerine kahkahalara boğulan adam, şirkette web developer pozisyonu için görüşmeye gelmiş. Buckland ise, kendisinin pozisyon için uygun kişi olmadığını belirtiyor.

Görüşmenin sonunda ise, her iki taraf da kahkahalara boğulmuş ve mutlu bir şekilde vedalaşmışlar.

Buckland, “Kendisi ne yazıkki pozisyon için uygun kişi değildi ancak artık sabahları herkese karşı daha nazik davranmayı seçebilir” şeklinde konuştu.

Bu ilginç karşılaşmayı Twiter hesabından paylaşan Buckland’ın tweetin 14 bin kez favorilendi ve 15 bin retweet aldı.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü