MHP'Lİ SEMİH YALÇIN'DAN MERAL AKŞENER'E: KUCAĞINA OTURDUĞUN CHP İLE ARANA MESAFE KOY

MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında tepki çeken ifadeler kullandı.
MHP'li Semih Yalçın'dan Meral Akşener'e: Kucağına oturduğun CHP ile arana mesafe koy
2019-09-25 07:37:05   Güncelleme: 2019-09-25 07:37:05    

MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında kullandığı ifadeler tepki gördü. Daha önce de pek çok kez Akşener'e ilişkin kullandığı ifadeler nedeniyle tepki görmüştü. Akşener için 'Kucağına oturduğun CHP ile arana mesafe koy' ifadelerini kullandı.

Akşener'in katıldığı bir televizyon programının ardından sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulunan Yalçın'ın  kullandığı ifadeler şu şekilde;

'Müdire Hanımı uyarılarımızı dinlememekte, her defasında başta Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli olmak üzere bütün yakın çalışma arkadaşlarını hedef tahtasına koymakta ve partimizi oy oranı üzerinden küçük düşürmekte ısrar etmektedir.Habertürk’te Altaylının aklamaya ve cilalamaya çalıştığı Müdire, MHP’ye küçük ortak diyerek hâlâ pervasız, ölçüsüz, ayarsız, dengesiz ve çirkin ifadelerle saldırılarını sürdürmektedir.3-15 milletvekilini kiraladığını utanmadan itiraf eden bu Divane Müdire; bize sardırmakta, bize kafayı takmaktadır. Durup dinlenmeden saldırmasına, çamur sıçratmasına rağmen; akla ziyan bir tavırla biteviye bizden yakınmakta, bizi suçlamaktadır.Ülkücülerin elleri; iki cihanda da bu Felaket Kadın’ın yakasındadır.
Milliyetçi-Ülkücü camia; dünyada Ülkücü Harekete verdiği zararların, tefrikacılığının, saçtığı fitne tohumlarının hesabını demokrasi ve hukuk çerçevesinde bu kadından soracaktır.Bu tahrikkâr ve tahripkâr gidişin sonu yıkım, enkaz ve çukurdur.
Kavga, kaos ve istenmedik olaylara yol açabilecek; masum insanların birbirine girmesine, kan akmasına yol açabilecek kışkırtmalar tehlikelidir, ateşle oynamaktır.Son olarak İP müdiresine tavsiyemiz;
Himayesine girdiğin HDP ile arana mesafe koy,
Sırtını yasladığın Kandil ile arana mesafe koy,
Kucağına oturduğun CHP ile arana mesafe koy,
Talimat aldığın FETÖ ile arana mesafe koy.'