Millenicom, şikayetçi olan abonenin sorununu giderdi!

Doping internet adıyla bilinen Millenicom'da yaşadığı sorun nedeniyle şikayetçi olan abonenin sorunu giderildi.
Millenicom, şikayetçi olan abonenin sorununu giderdi!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2018-05-28 21:06:54    

Doping internet adıyla bilinen Millenicom'da müşterilere hediye olarak gönderildiği söylenen modemlerden ücret kesildiği ayrıca internet kullanım ücretinin internetin aktifleştirilmediği gün başlaması nedeniyle şikayetçi olan abonenin sorunu giderildi.

İstanbul Levent'te geçtiğimiz ay abonelik için başvurusu yapan E.E kendisini arayan personele modem istemediğini söyledi. Personel modemin ücretsiz ve hediye olduğunu söyledi. E.E 'Böyle bir uygulamanız yok diye biliyorum, modemi istemiyorum' dedi. Abone modem istemediği halde kendisine modem gönderildi ve ücreti faturaya yansıtıldı.

Türk Telekom altyapısını kullanan Millenicom'dan personel internet bağlantısını sağlamak için geldiğinde abonenin evinde 2 bağlantı hattı olduğu halde bilmediği bir yere kablo ucu bırakılarak elektrikçi çağırması söylendi. Abone gelen personele evinde aşağıdaki kutuya giden 2 hat olduğunu niye aşağıya kablo bırakıp gittiklerini sordu, 'inceleyelim' karşılığı alan abone, firma tarafından kullanmaya başlamadığı internetin aktifleştirildiğini farketti.

Firmayı tekrar arayan abone internetinin bağlanmadığını, personelin işini yapmadığını söyledi. Firma 4 gün sonra tekrar personel göndererek internet bağlantısını sağladı.

Faturalarını e-posta yoluyla isteyen abone kendisine interneti kullanmaya başlayalı 9 gün geçmesinin ardından kapısının önüne fatura geldiğini farketti, tekrar firmayı arayarak faturaya ve modem ücretine itiraz etti.  Millenicom müşteriye sorunun yasal süre içerisinde çözüldüğünü, ayrıca modem için 15 gün itiraz süresi olduğunu belirtti. Müşteri ise 'fatura gelmeden modemin hediye olup olmayacağını nereden bileceğini sordu.

MODEME VE FATURAYA İTİRAZI KABUL EDİLDİ

Millenicom aboneye tekrar dönüş sağlayarak modemi geri alacaklarını ve internet kullanmadığı sürecin faturadan düşüleceğini belirtti.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü