'Para her kapıyı açar' diyerek insanlara idrar içirdi!

Rusya’da inşaat sektörü milyarderi İgor Nekladko’nun 16 yaşındaki torunu Grigory Mamurin'in Youtube'da yayınladığı video Rusya'yı ayağa kaldırdı.
'Para her kapıyı açar' diyerek insanlara idrar içirdi!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    
Youtube'da yayınladığı videoda Mamurin’in, para karşılığı sokaktan geçenlere idrar içirmesi, tanımadığı kadınlara para teklif ederek sokak ortasında soyunmaları ve kendisiyle öpüşmelerini istemesinin yer aldığı video 1,5 milyonu aşkın kişi tarafından izlendi.

Bazı kişiler olayı  “ acı gerçeklerimiz” diye yorumlarken, bazıları ise Mamurin’in şımarık olduğunu söyledi.

Olay Rusya’da Komsomolskaya Pravda Gazetesi'nin de sayfalarına taşındı.. Gazete “Dede İgor çok kızgın. Torununu halkla nasıl alay ettiğini görünce küplere bindi. Ciddi tedbir alacağını söylüyor. Belki de eğitim gördüğü yurt dışına geri gönderecek” satırlarına yer verdi.

Grigory Mamurin’in  “Para her kapıyı açar” dizisinde en çarpıcı video başkent Moskova’nın “Gorki” parkında çekilmiş. Orta yaşlardaki adama yaklaşan Mamurin, “Size para verirsem bir bardak idrarımı içmeyi kabul eder misiniz” diye soruyor. 10 bin ruble (yaklaşık 500 TL) karşılığında bu işi yapmayı kabul eden kişiyle tenha bir yere çekilen Mamurin,  su bardağına doldurduğu idrarını bu kişiye içiriyor.

İkinci videoda genç bir kıza “Size para versem burada üzerinizde sadece iç çamaşırınız kalacak şekilde soyuna bilir misiniz” diye soruyor. Kısa bir pazarlıktan sonra 15 bin rubleye (yaklaşık 750 TL) teklifi kabul eden genç kız gerçekten soyunarak 10 saniye sokakta boy gösteriyor. Bunun üzerine Grigory Mamurin “Gördüğünüz gibi para her kapıyı açıyor” yanıtını veriyor.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü