RUSYA DIŞİŞLERİ SÖZCÜSÜ: FUAT AVNİ’NİN YAZDIKLARI ÇOK ENTERESAN!

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, basın toplantısında Rus savaş uçağının düşürülmesi ile ilgili açıklama yaptı.
Rusya Dışişleri Sözcüsü: Fuat Avni’nin yazdıkları çok enteresan!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Zaharova, şöyle konuştu: ''“Her alanı etkileyecek. Çünkü bu, emsali olmayan bir olay. Genelde bu tür olayların örnekleri çok az. Bu taktiksel bir tesadüf veya hata değil. Kasıtlı yapılan bir eylem. Bu arada, Amerikan basınındaki bir haberi size örnek verebilirim: Türkiye’nin kendisi kaç kere komşularının hava sahasını ihlal etmiş. Bizim bölgedeki niyetimiz ortada. Rusya bölgede gizli saklı işler, operasyon yapmıyor. Rusya bölgede terörle mücadele ediyor. Rusya herkesi de bölgede kurduğu enformasyon merkezine davet ediyor. Yaptıklarımız ortada.

Çok enteresan! Komsomolskaya Pravda gazetesinin 19 Ekim tarihli nüshasındaki haberde Türk blog yazarı Fuat Avni’nin iddiasına atıfta bulunulmuş. Aylar önce ortaya atılan iddiaya göre, Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtemel yenilgi ve siyasi kariyerinin sona ermesini engellemek için Suriye’de Rus uçaklarını düşürmeye hazırlanıyor. Amaç, Rusya ve Türkiye’yi savaşın eşiğine getirmek. Bu iddialar, ünlü Türk blog yazarı Fuat Avni’ye ait.”

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü