'Sevişirken yaraladı' diyerek şikayetçi oldu!

İngiltere'de Elizabeth Sandlin isimli genç kadın, sevişirken kendisini darp ettiği gerekçesiyle erkek arkadaşından şikayetçi oldu.
'Sevişirken yaraladı' diyerek şikayetçi oldu!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

İngiltere'de, 24 yaşındaki Samuel Price küskün olduğu 20 yaşındaki  Elizabeth Sandlin  ile sevgililer gününde iletişim kurdu. Mesajlaşmaya başlayan çiftin buluşması yatakta devam etti.

Cinsel ilişki sırasında kız arkadaşının boynunu ısırıp saçını çeken Price, kız arkadaşını ağlattı. Yataktan ayrılan kız arkadaşının yanına giden Price, kıza sarıldı ve yatağa dönmeye ikna etti.

Sandlin yatağa dönünce sert davranmaya devam eden Price, genç kızın kalçasını ve baldırını ısırarak yara izleri bıraktı.


Sabaha karşı 4 buçukta evden ayrılan Elizabeth, polise gitti ve erkek arkadaşı hakkında şikayetçi oldu.

Tutuklanan Price,  iddiaları reddetti. Price, sevgilisini ısırdığı zaman kontrolden çıkmış olmadığını, onun bundan zevk aldığını belli eden sesler çıkardığını söyledi. Price, kız arkadaşının neşesini yerine getirmek ve libidosunu arttırmak için kalçasından ısırdığını iddia etti.

Genç kızın yaralanma fotoğraflarının kanıt olarak mahkemeye sunulması üzerine Price, 1050 pound (4390 TL) para cezası ile 40 saat ücretsiz çalışma cezasına çarptırıldı.

Kız arkadaşından özür dilediğini söyleyen Price, ceza aldığına inanamadığını söyledi.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü