Sneijder: Ailem bu ara İstanbul'da sokağa çıkmamalı!

Galatasaray-Fenerbahçe maçı, İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırının ardından iptal edildi.
Sneijder: Ailem bu ara İstanbul'da sokağa çıkmamalı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Galatasaray oyuncusu Wesley Sneijder, Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin iptal edilmesinin ardından Hollanda milli takımı kampına katılmak için ülkesine gitti. BBC Türkçe'nin haberine göre, Sneijder, Ankara ve İstanbul'daki son saldırıların "korkutucu" olduğunu söyledi. Sneijder, "Kendimizi kilitleyemeyiz. Yolumuza devam etmeliyiz ama bu, durumun bazen korkutucu olduğu gerçeğini de ortadan kaldırmıyor" dedi. Eşi Yolanthe ve oğlu Xess Xava ile Hollanda'ya gelen Sneijder, onların bir süre İstanbul'da pek sokağa çıkmalarını istemediğini belirtti.

Milli takım karşılaşmaları için lige verilen aranın kendisini rahatlattığını belirten Hollandalı yıldız, "Umarım İstanbul'a döndüğümüzde herşey bitmiş olur" diye konuştu. Hollanda'da yayımlanan De Telegraaf gazetesi ise haberinde, "Cesur bir yapıya sahip olan Sneijder, geçen hafta Ankara ve İstanbul'da yaşanan saldırılar üzerine korkuyu yakından hissetti" ifadesini kullandı.

İki milli maçta forma giyecek

Sneijder, Cuma ve önümüzdeki hafta Salı günleri, Fransa ve İngiltere ile karşılaşacak Hollanda milli takımında forma giydikten sonra İstanbul'a dönecek. Ankara'nın kalbi Kızılay'daki Güvenpark'ta 13 Mart'da düzenlenen saldırıda hayatını kaybedenler arasında, Galatasaraylı Umut Bulut'un babası Kemal Bulut da vardı.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü