SURİYELİ BEBEK AÇLIK VE SOĞUKTAN ÖLDÜ!

Suriyeli bebek besin yetersizliği yüzünden yaşamını yitirdi.
Suriyeli bebek açlık ve soğuktan öldü!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Fotoğraf: DHA

Garam bebek Adana otogarında yaşamını yitirdi. DHA'nın haberine göre, Suriye’nin Halep kentindeki savaştan kaçarak yürüyerek Hatay’a, oradan da İstanbul’a gitmek üzere Adana otogarında otobüs bekleyen 33 yaşındaki Nesrin Berdoş’un 1 yaşındaki bebeği Garam, besin yetersizliği ve soğuğa bağlı olarak yaşamını yitirdi.

Adana Emniyet Müdürlüğüne bağlı polisler, merkez Seyhan ilçesindeki otogarda Suriyeli bir bebeğin öldüğü ihbarını aldı. Otogara gelen polis,  bekleme salonundaki bir koltukta bebeğin cansız bedenini buldu. Sağlık ekiplerine haber veren polis, çevrede bulunan bir Suriye vatandaşı aracılığıyla anne Nesrin Berdoş ile konuştu. Bebeğinin yanında gözyaşları içinde oturan anne Berdoş, Halep’ten yürüyerek Hatay’a, oradan da İstanbul’a gitmek üzere akrabalarıyla Adana’ya otobüsle geldiklerini anlattı. Babası Suriye’deki savaşta hayatını kaybeden Garam bebeği, otogara gelen sağlık ekipleri, koltuktan alarak ambulansa götürdü.

Adana Adli Tıp Kurumuna götürülen Garam bebeğin ilk belirlemelere göre besin yetersizliği ve soğuğa bağlı olarak yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü