Torununu tüfekle vuran dede: Kaçmadım, nefes almak için parka çıktım!

İstanbul'da 4,5 yaşındaki torununu öldüren şahıs kaçtı.
Torununu tüfekle vuran dede: Kaçmadım, nefes almak için parka çıktım!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

İstanbul'da 4,5 yaşındaki torununu tüfekle vuran 52 yaşındaki Musa D. kaçtı. DHA'nın haberine göre, Bahçelievler'de Musa D.(52) tüfeği ile oynarken 4.5 yaşındaki torunu başından vurarak öldürdü. Polis olaydan sonra evden ayrılarak kaçan dede Musa D.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Bahçelievler'de bugün öğle saatlerinde meydana gelen olayda Musa D. evin içinde tüfeği ile oynarken kazayla tetiğe dokununca karşısında onu seyreden 4.5 yaşındaki torunu başından vurdu. Hastaneye kaldırılan Baran A.K. bebek tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. Öte yandan olaydan sonra evden ayrıldığı öğrenilen dede Musa D. ise kaçtı. inayet Büro Amirliği ekipleri, Musa D'yi kısa sürede parkta yakaladı. Musa D. emniyette ki ifadesinde olayın şokunu atlatmak için parka nefes almak için çıktığını ve kaçmadığını söyledi. Gözaltına alınan Musa D.'nin çok üzgün olduğunu, tüfeğin kazayla patladığını ve olayın şokunu yaşadığını söylediği öğrenildi.

Emniyette ki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Musa D. basın mensuplarının kazayla mı oldu sorusuna" Kazayla oldu tabi insan torununu öldürür mü?" diye yanıt verdi.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü