YILMAZ ÖZDİL: KILIÇDAROĞLU'NA SALI GÜNÜNE KADAR SÜRE VERİYORUM!

Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil: ''CHP'de Atatürk portresini indiren milletvekilini açıklaması için Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na salı gününe kadar süre veriyorum''
Yılmaz Özdil: Kılıçdaroğlu'na salı gününe kadar süre veriyorum!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, CHP'de Atatürk portresini indiren milletvekilini açıklaması için Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na salı gününe kadar süre verdiğini belirtti. Özdil, "Kılıçdaroğlu, kendisi hakkında bildiklerini açıklaması için Tayyip Erdoğan’a salı gününe kadar süre verdi. Ben de Kılıçdaroğlu’na kendi bildiklerini açıklaması için salı gününe kadar süre veriyorum. Açıkla… Atatürk’ün resmini çöp kutusuna atan yeni chp milletvekili kim?

Size oy verenleri şapşal mı zannediyorsunuz? Unutulur gider diye mi düşünüyorsunuz? Bu pespayeliği yurttaşlara duyurmayacağımızı, yanınıza bırakacağımızı mı sanıyorsunuz? Siz bizi halk tv mi zannettiniz emmioğlu? Atatürk’ün resmini çöp kutusuna atan milletvekilini, bizzat parlatan, pohpohlayan… Sonra da bu utanmazlık hiç konuşulmasın, öğrenilmesin, sorgulanmasın diye üstünü örtmeye çalışan… Goygoycu halk tv gibi davranacağımızı mı sanıyorsunuz?'' diye seslendi.