57 İslam ülkesi dururken kaçacak, Vatikan’ı mı buldun?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yenikapı'daki mitingde, Bilal Erdoğan'ı kastederek '57 İslam ülkesi dururken kaçacak, doktora yapacak Vatikan’ı mı buldun?' dedi.
57 İslam ülkesi dururken kaçacak, Vatikan’ı mı buldun?
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

MHP'nin İstanbul Yenikapı'daki mitinginde, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bilal Erdoğan ile ilgili çarpıcı açıklamlar yaptı.

Bahçeli'nin konuşmasının satırbaşları şu şekilde:

-İnsan görünümlü caniler Türkiye’yi ablukaya almıştır. 19 Ekim’de yaşanan canlı bomba felaketi tarihimiz en kanlı saldırılarından biri olmuştur.

-Ülkemiz kana bulamakla kalmamış, korku tüneline de sokulmuştur. Biz silahtan korkup ölümden çekinseydik ne samimi ne göz pek olabilirdik.

-Biz böyle ucuz tekniklere bayat numaralara 46 yıldır papuç bırakmadık. Biz etek giyip nifak kusanlara benzemedik. Benzemeye de niyetimizi yok. İsterlerse bombalarını kuşanıp gelsinler biz buradayız.

-Süleyman Şah’ın 10 asırlık naaşını bir avuç çapulcu önünden kaçarken de bunları yaptılar. Biz dedik ki teröristlere istediklerini verirseniz daha fazlasını isterler. Eline kan bulaşmış bu örgütün taktiklerini ağzınıza kanmayın. Onlar iyi şeyler olacak dediler, biz bölünmeye kapı aralıyorsunuz dedik.

-Onlar çözüm dedikleri bizler çözülme dedik. Bunları dedik diye o zamanın başbakanı tarafından morg bekçisi diye itham edildik. Sonuç itibariyle 20 Temmuz’da itibaren terör yer yanımızı kasıp kavurdu.

-57 İslam ülkesi varken kaçacak, doktora yapacak Vatikan’ı mı buldun?

-AKP-PKK-HDP kapanı Türkiye’yi kapana kıstıramaz.

-Erdoğan ve Davutoğlu birden bire millilik yarışına girmiştir. Bunlar için milli olmak yakayı kurtarmak demektir. Papaz elbisesi giyme Erdoğan’ı Hıristiyan göstermeyeceğine göre, millilik demekle de milli olmaz. Millilik Erdoğan’ın cehennemi olacaktır.

-Türk milleti yoğun çok boyutlu çok aktörlü bir fitne kampanyasının hedefindedir. Türkiye’nin etrafı terör örgütlerinin egemenliği altına girmiştir. Irak’taki mezhep ve etnik merkezli istikrarsızlık hızla yayılmaktadır.

-Türkiye’nin dış politikası çökmüştür. Sınırımızın diğer yakasına Kürdistan propagandası yapılmaktadır.

-Bize hayırcı diyorlar. Seçime gidiyorsak MHP gövdesini taşın altına koymaya hazırdır. Davutoğlu bize hiç bir zaman koalisyon teklifinde bulunmadı.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü