Ahmet Hakan'dan hayvan düşmanlığı!

İktidarlara ve seçim sonuçlarına göre fikir ve saf değiştiren Ahmet Hakan şimdi de hayvanlara düşman oldu. Hayvanların yaşam hakkını savununlara ifrit olduğunu söyleyen Hakan faşistlikte çağ atladı.
Ahmet Hakan'dan hayvan düşmanlığı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Ahmet Hakan, hayvanları mal olarak gördüğünü sergilediği yazısına hayvan katliamını 'bayram' olarak değerlendirerek 'Kurban bayramlarında kurban kesenlere burun kıvıranlara ne kadar ifrit oluyorsam' diyerek başladı.

Hayvanların yaşam hakkını savunanlara karışan Hakan yazısını 'Sen ne hakla başkalarına karışıyorsun ki?' diye bitirerek trajikomik bir yazı kaleme aldı.

Tecavüzün, katliamın, yaşam hakkının gaspedilmesinin özgürlük  ya da tercih gibi sunulduğu   "Bunlar adama inadına yılbaşı kutlatır" başlıklı yazıda hindilerin yılbaşında katledilmesine de tercih olarak değinildi.

Ahmet Hakan'ın yaşam hakkı ihlalleri ile özgürlükleri birbirinden ayırmakta zorlandığını sergilediği yazısında her ne kadar yılbaşı kutlayanlara tepki gösterenler hedef alınsa da açıkça bir nefret suçu işlendi ve hayvan cinayetleri meşrulaştırıldı.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü