Aslanlar yaşam alanlarına giren insanları uyardı!

İnsanların avcılık adı altında katliam yapmasına, hayvanların yaşam alanlarını işgal etmesine aslanlar kayıtsız kalmadı.
Aslanlar yaşam alanlarına giren insanları uyardı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Aslanlar Tanzanya'da bir turist noktası olan Serengeti Milli Parkı'nda Ciple safari yapan bir grup turistin aracının lastiklerini patlattı. Aracın etrafını saran üç aslan aracın gitmesine engel oldu.

Camlara doğru hamle yapan aslanlar korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Yaklaşık bir saat süren saldırı etraftaki diğer turistler tarafından böyle görüntülendi. Aslanların bölgeden uzaklaşmasıyla turistler rahat bir nefes aldı.

Şili'nin Rancagua şehrinde bulunan parkta kafes şeklinde tasarlanan araçlarla yapılan safaride insanlar çok yakın bir mesafeden aslanları görebiliyor.

 6 aslanın bulunduğu park, Güney Amerika'da insanların aslanları bu kadar yakından görebileceği tek yer olma özelliğini taşıyor. Sık tellerle örülü safari arabasının kasasına oturan ziyaretçiler, aslanların yaşadığı 2 hektarlık bölgeye geldiklerinde araba duruyor. Diğer bölgelerdeki aslanlar kafese tıkılmamış olsa da bunu bir taciz olarak algıladıkları aşikar.

Sık tellerle örülü safari arabasının kasasına oturan ziyaretçiler, aslanların yaşadığı 2 hektarlık bölgeye geldiklerinde araba duruyor.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü