Bahçeli'den saldırı açıklaması: Yerle yeksan olacaklar

Beşiktaş'ta yaşanan saldırıda 38 kişi yaşamını yitirdi.
Bahçeli'den saldırı açıklaması: Yerle yeksan olacaklar
2016-12-11 13:27:55   Güncelleme: 2016-12-11 13:27:55    

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Beşiktaş'ta yaşanan bombalı saldırı ile ilgili açıklama yaptı. Bahçeli, ''Bu korkunç ve kahredici terör saldırısına karşı millet bir ve  beraberdir ve sorumluların bulunup cezalandırılmasını, dökülen kanların yerde  bırakılmamasını istemektedir.
Unutulmamalıdır ki, terörizm amacına asla ulaşamayacak, Türkiye’nin  çözülmesini, bölünmesini, dağılmasını planlayan iç ve dış odaklar mahv ve imha  edileceklerdir. Bundan kaçış ve kurtuluş yoktur. Terör bir insanlık suçudur.   Fail ve tarafları ise insan canına kast eden, huzur ve barışa karşı gelen zulmün  ve zilletin alçak taşeronlarıdır.

Ülkemizin sosyal ve siyasal uzlaşma kulvarına girmeye başladığı şu  günlerde karanlık ellerin, kaos ve kriz tetikçilerinin anında devreye girmesi  tesadüfi görülmemelidir. Ancak Türk milleti meşum ve melun oyunları bozmaya  muktedirdir. Türkiye Cumhuriyeti her türlü iğrenç ve namert operasyonu göğüsleyip  ezecek güç ve kudrettedir. PKK, FETÖ, IŞİD, PYD-YPG ve DHKP-C milli vakar ve  namus karşısında yerle yeksan olacaktır. Bunun başka bir alternatif ve yolu  kalmamıştır' ifadelerine yer verdi.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü