BİNALİ YILDIRIM: 31 MART'TAN SONRA GAZA BASIYORUZ, DİREKSİYONU EMİN ELLERE VERECEKSİNİZ

Beylikdüzü’nde düzenlenen buluşmada partililerine hitap eden Yıldırım, 'final maçı'na 18 gün kaldığını söyleyerek, 'Final maçı diyorum, çünkü 31 Mart’tan sonra gaza basıyoruz, vites büyütüyoruz. Yokuş, engel bize vız gelir. Çünkü direksiyonu emin ellere vereceksiniz. Beylikdüzü’nde gönül belediyeciliği için Mustafa Necati Işık’ı, başkan seçeceksiniz. Yeni bir değişime Beylikdüzü imza atıyor mu?' diye konuştu.
Binali Yıldırım: 31 Mart'tan sonra gaza basıyoruz, direksiyonu emin ellere vereceksiniz
2019-03-12 17:19:23   Güncelleme: 2019-03-12 17:19:23    

Yıldırım yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

'İstanbul ve Beylikdüzü, birlikte, el ele Cumhuriyetimizin 100. yılına giderken çok güzel hizmetlerle buluşacak. Cumhurbaşkanımızın, yıllardır yanındayız. Onun ekibindeyiz. Dile kolay 40 yıl. Onun tedrisatından geçtik. Millete hizmet nedir, biz onu Cumhurbaşkanımızdan öğrendik. Diyorlar ki, ‘Yorulmaz mısınız?’ Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşı olmanın ilk şartı, yorulmamaktır, durmamaktır. Durmadan, yorulmadan yola devam etmektir. Cumhurbaşkanımız, rahatı da rahat edenleri de hiç sevmez.'

Binali Yıldırım, kendilerinin, seçimden seçime vatandaşın kapısını çalanlarla karıştırılmaması gerektiğini ileri sürerek, 'Kimse bizi, sandık için vatandaşın arasına karışıp, yüzüne gülenlerle karıştırmasın.' dedi.