Çocuklara atlara nasıl eziyet edilir dersi! Vialand Adventure Land'de..

Atların üzerine binilerek eziyet edilmesi Vialand'de kampanya konusu oldu. Kampanyada atlara yapılan eziyetten eğlence diye bahsedilirken yapılacak eziyet için 8,90 TL istenildi.
Çocuklara atlara nasıl eziyet edilir dersi! Vialand Adventure Land'de..
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Vialand Adventure Land'de başlatılan bir kampanyada 'Çocuklarınız sanal dünya da değil gerçek dünya da eğlensinler' denilerek atların üzerine binilmesinden eğlence diye bahsedildi.

Kampanyada "Çocuklarınız evde elektronik cihazlar başında boşa zaman kaybetmesinler" denilerek çocuklar atlara eziyet edilmeye davet edildi.

 

At yarışı gerçeği!

 

4-12 yaş grubu için de kriter belirlenen kampanyada atların üzerine binilmesi iyi ve eğlenceli bir şey gibi sunularak atların yaşadığı eziyetler meşrulaştırıldı.

 

Burger King at eti kullandığını itiraf etti!

 

VİALAND HAKKINDA

Dünyada ve Türkiye’de bir tema parkı, AVM ve gösteri merkeziyle birleştiren ilk alışveriş, eğlence ve yaşam kompleksi olan VIALAND, Gürsoy Grup ve Via Properties ortaklığında, 650 milyon dolar değerindeki yatırım bedeliyle 26 Mayıs 2013’te ziyaretçilerine kapılarını açtı.

 

Veliefendi'de at yarışı protestosu!

100 bin m2 büyüklüğündeki gösteri merkezi ise içinde 15 bin kişilik konser alanı, geniş yeşil alanı, göleti ve büyük ölçekli kitlelere hitap edecek daha birçok aktivite alanını içinde barındırıyor.



 

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü