Vehaber Logo


ÖZGÜR DEMİRTAŞ'TAN İRAN CUMHURBAŞKANI REİSİ'NİN ÖLÜMÜNÜN ARDINDAN İMALI MAHSA AMİNİ PAYLAŞIMI: HUZUR İÇİNDE UYUSUN…

Özgür Demirtaş'tan İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünün ardından imalı Mahsa Amini paylaşımı: Huzur içinde uyusun… 2024-05-20 14:33:56 - 2024-05-20 14:33:56    
Ekonomi profesörü Özgür Demirtaş, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emirabdullahiyan’ın helikopterleri düşerek hayatlarını kaybetmelerinin ardından sosyal medya hesabından Tahran’da 'ahlak polisi' tarafından gözaltına alındıktan sonra komaya girerek hayatını kaybeden Mahsa Amini’nin fotoğrafını paylaştı.

Reisi ve Emirabdullahiyan'ı taşıyan helikopter dün akşamüstü kaza geçirdiç İranlı yetkililer sisli havanın etkisiyle yerini tespit etmekte zorlandıkları helikoptere sabah saatlerinde ulaşabildi. İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emirabdullahiyan’ın hayatını kaybettiği duyuruldu.

Ekonomist Özgür Demirtaş, bu gelişmelerin arından sosyal medya hesabı üzerinden imalı bir paylaşımda bulundu. Demirtaş, İran’ın başkenti Tahran’da 13 Eylül 2023’te 'ahlak polisi' tarafından gözaltına alındıktan sonra komaya girerek hastaneye kaldırılan ve 3 gün sonra hayatını kaybeden Mahsa Amini’nin fotoğrafını 'Allah tekrar Rahmet eğlesin. Huzur içinde uyusun…' notuyla paylaştı.

özgür demirtaş
Galeria de fotos Vídeos Notícias de última hora Categoria de vídeo Categoria de fotos Vehaber Contato Impressão Menu