Oyuncak atla mastürbasyon yaparken yakalandı!

Floridalı bir genç, Brooksville'deki Walmart'ta oyuncak bir atı kullanarak masturbasyon yaparken yakalandı.
Oyuncak atla mastürbasyon yaparken yakalandı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Çeviri: Gözde Y. Öztürk/ Vehaber.org

The Smoking Gun haber sitesinin haberine göre 19 yaşında Sean Johnson, mağazanın yatak takımı bölümüne gitti ve oyuncak atı masturbasyon yapmak için kullandıktan sonra diğer ürünlerin yanındaki raftaki yerine geri koydu. Mağazadan çıktıktan sonra park yerinde hemen tutuklandı.

Polis raporunda olay, belirsiz ifadeler olmaksızın ayrıntılı bir şekilde anlatılıyor: Sanık Sean Johnson, kahverengi, deri ve kırmızı renkleri olan oyuncak atı bahçe departmanındaki raftan aldı. Ardından sanık yatak takımlarının olduğu koridorun bulunduğu ev eşyaları bölümüne ilerledi ve erekte olmuş halde bulunan genital organını oyuncak atın göğsüne dayayıp kısa ve hızlı hareketlerle atla ilişkiye girdi. Sanık, orgazm olana ve atın göğüs bölgesine boşalana kadar eylemine devam etti.
Ardından sanık, kirlenmiş oyuncak atı, yatak takımındaki yatağın arasına bırakarak bu alanı da kirletmiş oldu. Sanık daha sonra mağazayı ve mağazanın bulunduğu araziyi terk etti. Sanık, caddeden karşıya geçtikten sonra onunla temasa geçildi.
Tutuklandıktan sonra Johnson, yazılı ifadesinde oyuncak hayvanla mastürbasyon yaptığını itiraf etti ve "Bir şeyi yapmadan önce düşünmem lazım. Çok üzgünüm." dedi.
 

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü