Selahattin Demirtaş'tan yine hayvan düşmanlığı!

Hayvanları kullanmadan hakaret edemeyen HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş yapılan tüm eleştirilere rağmen bu tavrını sürdürmeye devam etti.
Selahattin Demirtaş'tan yine hayvan düşmanlığı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2018-06-11 21:17:35    

Seçim sürecinde 'Türcülüğe karşıyız pankartı' açan HDP'nin hayvanları kullanmadan hakaret edemeyen Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, kendisine yöneltilen onlarca eleştiriye rağmen bu tavrını sürdürdü.  Hayvanların kurbanlık olduğu sanrısı yaşayan Selahattin Demirtaş insan katliamlarını eleştirirken hayvan katliamlarını meşrulaştırdı.


KURBANLIK KOYUN DEĞİLİZ
Cizre’de bir binanın bodrumunda mahsur kalan ve günlerdir haber alınamayan yaralılarla ilgili Mardin’de konuşan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 'Hükümetle yaptığımız görüşmelere göre bir açıklama yapacağız. Olumsuz bir durum çıkması halinde, halkımıza gerekli mesajı vereceğiz. Kurbanlık koyun değiliz, halkımız bizden gelecek mesajı beklesin,' dedi.


FAYTONA BİNMİŞTİ

Geçtiğimiz dönemlerde Adalarda faytona binmesi tepki toplayan Selahattin Demirtaş'a kendisinin ve partisinin iddialarının pratikleriyle çeliştiğine yönelik  eleştiriler gelmişti.

 

HAYVANLARDAN HDP'YE ÇAĞRI


 

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü