MİLLETE SEN HATA YAPTIN, BUNU TEKRAR DÜŞÜN DEMEDEN ÖNCE!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesinin ardından açıklama yapıyor.
Millete sen hata yaptın, bunu tekrar düşün demeden önce!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2020-08-23 20:13:33    

Ankara Palas Devlet Konukevi'nde Başbakan Ahmet Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 1.5 saat süren görüşmesi sona erdi.

Görüşmenin ardından Davutoğlu açıklama yapıyor.

Davutoğlu'nun açıklamalarının satırbaşları şöyle:

Hükümet kurma görevini aldıktan sonra kapsamlı bir bilgi sunmak üzere huzurunuzdayım. Ama her şeyden önce son günlerde ülkemizin huzuru güvenliği için büyük gayret sarf eden askerlerimize polislerimize TSK’ya emniyet birimlerine takdirlerimi ifade ediyorum. şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

'MİLLETE GÖREV VERİLMEZ, MİLLET GÖREV VERİR'
7 haziran seçimleri ülkemizin önüne yeni bir tablo koymuştur. Bir çok konuşmamda da zikrettiğim gibi, millet amirdir, devlet ve devlet adamları memurdur. Milletin kararı her şeyin üstündedir. Millete görev verilmez, millet görev verir. Millet size ödev verir. Dolayısıyla seçimlerin çıkardığı tablo, bize verilen ödevlerin değerlendirilmesini zorunlu kılan birçok konuyu barındırmıştır.

'MİLLETE ‘SEN HATA YAPTIN, BUNU TEKRAR DÜŞÜN’ DEMEDEN ÖNCE…'
İki ayı aşkın süre geçti seçimlerin üzerinden. Size teknik olarak sadece CHP yönetimiyle yaptığımız görüşmeler çerçevesinde bilgi sunacağım. Ama bu görüşmelerin hangi siyasi zeminde cereyan ettiğini bütün milletimizin yakından idrak etmesi büyük önem taşıyor. Millet görev, ödev verir dedik. Millete sen hata yaptın, bunu tekrar düşün demeden önce milletin görevini doğru idrak etmek gerekir diye, 7 Haziran’dan sonra çok yoğun bir değerlendirme sürecinden geçtik.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü