Superonline’in internet hizmetine tepki!

Superonline'dan internet hizmeti alan abone isyan etti.
Superonline’in internet hizmetine tepki!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

İstanbul Avcılar’da Superonline’dan internet hizmeti alan E.P hergün internet bağlantısının kesildiğini, her ayın 3 ila 5 günü de internetinin hiç olmadığını belirterek Superonline’dan şikayetçi oldu.

 

Yaşadığı problem nedeniyle muhatap bulamadığını belirten abone, verilen hizmetin adeta bir soygun olduğunu, sırf yaşadığı sorunları çağrı merkezine taşımak için aylık 60 TL’lere varan telefon faturasını ödediğini belirterek “Bu sorunlar da sanki birer ticari hamle gibi, telefonda dakikalarca bekletiliyorsunuz, kimsenin bir bilgisi yok, sorularınıza ezberlenmiş cevaplar veriliyor, oradan oraya aktarılıyorsunuz, olmayan internetin faturasını ödediğiniz gibi bir de telefon faturalarını kabartıyorlar" dedi.

Sorununu belirttiğinde sürekli ‘genel arıza’ yanıtını alan abone, 5-6 ay kadar bu mağduriyeti yaşayıp faturalara itiraz etmiş, Superonline’dan kendisine verilen bilgiye göre 3 günü aşan kesintilerde faturaya itiraz edebileceği belirtildiği halde aynı miktarda faturalar gelmeye devam etmiş.

 

Mağdur olan abone, başka bir firmaya yöneldiğinde 1 ay hiç kesinti yaşamadığını belirterek kullanıcıları hizmet adı altında soygun konusunda dikkatli olmaları gerektiği konusunda uyardı.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü