Erdoğan'a hakaret suçlamasına ev hapsi!

Erdoğan'a Facebook hesabından hakaret ettiği gerekçesiyle serbest bırakılan Erkan K., elektronik kelepçeli ev hapsine çarptırıldı.
Erdoğan'a hakaret suçlamasına ev hapsi!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Edirne'nin İpsala İlçesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle serbest bırakılan Erkan K., savcılık itirazının ardından bu kez de elektronik kelepçeli ev hapsine çarptırıldı. Evinden çıkamadığını ve bileğinde elektronik kelepçe takıldığını ifade eden Erkan K., "Bu karara çok şaşırdım, evimden çıkamadığım için geçimimi sağlayamacağım işe de gidemiyorum" dedi.

 DHA'nın geçtiği habere göre, savcının itirazı üzerine yeniden gözaltına alınan Erkan K., bu kez de tutuklama istemiyle çıkarıldığı Edirne Sulh Ceza Mahkemesi tarafından denetimli serbestlik kapsamında süresiz olarak elektronik kelepçe ile ev hapsi cezası verildi. İpsala'da oturduğu evine getirilen Erkan K.'nın bileğine elektronik kelepçe takıldı ve evden çıkmaması gerektiği, elektronik ortamda izlendiği ifade edildi.


Elektronik kelepçenin ceza alan kişilerin infazında kullanıldığı için karara çok şaşırdığını anlatan Erkan K., "Mahkeme serbest kaldığı olayla ilgili itiraz üzerine bu kez de elektronik kelepçe ile ev hapsi verdi. Kararı duyduğumda çok şaşırdım. Şimdi bütün gün evimde televizyon izleyerek vakit geçiriyorum. Şaşkınım, böyle bir ceza beklemiyordum. İşe gidip para kazanmam gerek ama gid

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü