Muharrem İnce, Rahmi Turan ve Talat Atilla'ya iftira davası açacak

İnce, iktidara hizmet ettiği suçlamasına, ''Ben şerefi ve onuruna laf edilmiş, mağdur edilmiş bir insanım. Şerefimi kurtarmaya çalışıyorum. Yerimde kim olsa aynısını yapar'' şeklinde yanıt verdi.
Muharrem İnce, Rahmi Turan ve Talat Atilla'ya iftira davası açacak
2019-11-26 16:10:24   Güncelleme: 2019-11-26 16:10:24    

Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan'ın Talat Atilla'yı kaynak gösterek ortaya attığı 'Saray'a giden CHP'li iddiaları arasında adı geçen Muharrem İnce, Turan ve Atilla'ya ceza ve tazminat davası açacağını söyledi.  

Hürriyet'ten İsmail Saymaz'ın haberine göre, İnce, Turan ve Atilla’ya iftira suçlamasından dava açacağını belirterek, ''Avukatlarıma ‘Üç kuruşluk dava açın’ dedim. Avukatlarım yanlış olacağını kaydederek, ‘Takdirini bize bırak’ dedi. İftiraya uğradım' diye konuştu. CHP Genel Merkezi’ni de dava açmaya davet eden İnce, ''Onlar neden dava açmıyor? Talat Atilla yalan söylüyorsa dava açmalılar. Ben kaynağın CHP’li olup olmadığını bilemem. Onu CHP yönetimi bulacak'' dedi.

'ŞEREFİMİ KURTARMAYA ÇALIŞIYORUM'

İnce, iktidara hizmet ettiği suçlamasına, ''Ben şerefi ve onuruna laf edilmiş, mağdur edilmiş bir insanım. Şerefimi kurtarmaya çalışıyorum. Yerimde kim olsa aynısını yapar'' şeklinde yanıt verdi.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü