Fethullah Gülen'in canlı yayına çıkması paniğe neden oldu!

Fethullah Gülen 12 yıl aradan sonra ilk kez canlı yayına katıldı.
Fethullah Gülen'in canlı yayına çıkması paniğe neden oldu!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Fethullah Gülen, 12 yıl aradan sonra ilk defa canlı yayına katıldı. Irmak TV'de yayınlanan Sahur Vakti programına katılan Gülen, :“Ağızlarından kir küfür çıkan insanları dikkate almayın. Allah’ın rızasından başka mülahazamız yok. Fuzuli şey konuşmamalı. Mülevves (kirli, eski) haberlere kulak asmamalı. Mülevves yayın yapan gazete, tv, internete kapıları kapamalı. Yoksa yalanla, tevzirle, iftirayla, kinle, nefretle, gayizle köpürmüş insanların sözleriyle bizim ruh dünyamızda kirlenir. Onlara benzemiş oluruz. Onlara benzeyen de onların yuvarlanacağı yere yuvarlanır.Ramazan ayının her günü mübarektir ama Efendimiz'in (SAV) son 10 gününün Kadir Gecesi olduğunu buyuruyor.'' dedi.

PROGRAM TWİTTER'DA TT OLDU

#Hocaefendi etiketiyle yapılan paylaşımlar Twitter'da TT listesinde yerini aldı.

"YAYINI ACİL ALIN"

Programda Gülen’in diz ve ayaklarını örtü ile kapatması dikkat çekti.  TV ekranından ‘Bizi yayından acil alın’ diye ABD’den gelen ses duyuldu. Bunun üzerine yayın bitirildi.

Herkul.org sitesinin editörü Osman Şimşek, kısa süre önce Twitter hesabından,"Heyecanla Cumartesi gününü bekliyorum. Allah izin verir ve inâyet buyurursa, dost ve arkadaşlarımızı çok mutlu edecek bir sürprizimiz var!" şeklinde açıklama yapmıştı.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü