Gazeteci Nuh Köklü'nün katili tutuklandı!

İşyerinin vitrinine kar topu geldiği için gazeteci Nuh Köklü'yü bıçaklayarak öldüren katil zanlısı Serkan Azizoğlu, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Gazeteci Nuh Köklü'nün katili tutuklandı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

İfade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Azizoğlu'nun daha önce 'aile içi şiddet' ve 'sahtecilik' suçlarından kaydının bulunduğu belirtildi.

"Kasten ölüme sebebiyet vermek"ten ifadesi alınan katil zanlısı Azizoğlu'nun savcılıktaki ifade işlemlerinin ardından tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Mahkemede ifadesi alınan Azizoğlu tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diğer yandan arkadaşları Nuh Köklü'yü öldürüldüğü yerde andı. Nuh Köklü'nün öldürüldüğü yeri bantla kapatan ve Köklü'nün resimlerini koyan arkadaşları, ellerindeki karanfilleri olay yerine bıraktı.

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu da olay yerine geldi, Belediye Başkanı yaptığı açıklamada; "Bu olay, toplumda bu şiddetin, bu gerginliğin artması ve kadın cinayetleri, anlaşılır gibi değil. Gençlerin kendi aralarında kar topu oynaması sonucunda, bir insanımız daha hayatını kaybetti. Siyasetin bu gerginliğe yansıması ne kadar var bilmiyorum ama, bu gerginliğin bu toplumdan kalkması gerekiyor" dedi.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü