Ya sen ne alçak bir insansın!

Ahmet Hakan, seçim sırasında 'Geleneksel Selfie'miz' diyerek yayınladığı fotoğrafa yorum yapan Kurtuluş Tayiz'e sert yanıt verdi.
Ya sen ne alçak bir insansın!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Ahmet Hakan, seçim günü oy kullanma işlemi devam ederken çektikleri "geleneksel selfie"yi sonuçlar açıldıktan sonra çekilmiş gibi sunan ve “Kandil’de olmayan seçim sevinci Doğan grubunda var. Seçime Kürtler girdi ama anlaşılan asıl kazanan Doğan grubu oldu” diye tweet atan Kurtuluş Tayiz’e sert yanıt verdi.

Ahmet Hakan, “Kurtuluş Tayiz kalkmış bunu, HDP barajı geçti diye çekmişiz gibi paylaşıyor. “Kandil’de olmayan seçim sevinci Doğan grubunda var” diye yazmış. Ya sen ne müfteri ne alçak bir insansın? Biz gazeteceyiz, ister Ak Parti kazansın ister HDP kazansın bizi ilgilendirmez. Bizi sadece iyi bir yayın ilgilendirir. Sen gazeteci olmadığın için taraf olduğun için olayı böyle algılıyorsun. Bu iftiranda boğul” diye konuştu. Hakan’ın bu sözleri üzerine programın konukları arasında bulunan Altan Tan, Ahmet Hakan’a birlikte selfie çekmeyi teklif etti. Bunun üzerine Ahmet Hakan, konuklarıyla birlikte selfie çekerek programı kapattı.

Hürriyet

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü