Spiker Duygu Demirdağ'dan kadınları hedef gösteren imama tepki: Bıktık, yaşam hakkımıza gösterilen bu hadsizlikten yorulduk

Spiker Duygu Demirdağ, Ankara Melike Hatun Camii imamı olarak bilinen Halil Konakçı'nın, kadın-erkek eşitliğine karşı ifadeler kullandığı konuşmasında kadınların giyim tarzı hakkındaki, 'Bak sokaklar ne hale geldi! Kasap dükkanı gibi. Et görmekten içimiz dışımıza çıkıyor artık' sözlerine, 'Bıktık yaşam hakkımıza, hayatı yaşama şeklimize dair gösterilen bu hadsizlikten yorulduk usandık' diyerek tepki gösterdi.
Spiker Duygu Demirdağ'dan kadınları hedef gösteren imama tepki: Bıktık, yaşam hakkımıza gösterilen bu hadsizlikten yorulduk
2022-07-26 14:16:27   Güncelleme: 2022-07-26 14:16:27    

GAİN video içerik platformunda spikerlik ve program sunuculuğu yapan Duygu Demirdağ, Ankara Melike Hatun Camii imamı  Konakçı'nın kendi adını taşıyan YouTube kanalında yayınladığı videoda, kadınların iş gücüne katılımı ve kadın-erkek eşitliğine karşı sözlerine sert tepki gösterdi.

Demirdağ, 'Şunu söylemek lazım bıktık. Yaşam hakkımıza dair, hayatı yaşama biçimimize dair gösterilen bu cüretten, hadsizlikten yorulduk usandık. Bu imam bir kamu personeli değil mi? Hani derler ya hep bizim vergilerimiz ile ödenmiyor mu maaşı. Nasıl oluyorda bu ülkenin yarısı hakkında üstelik onunda maaşını ödeyen yarısı hakkında böyle sözler söyleyebiliyor. Kimse buna müdahale etmiyor ve tepki göstermiyor. Bakma, neden bakıyorsun kardeşim? Kimsenin böyle bir sorunu yok senin neden böyle bir sorunun var' dedi.

Vehaber Menu